האם יש צורך בבדיקת ראייה ?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/06/2016 | 17:48 | מאת: ZIV

לאחרונה שמתי לב (במקרה) שבעין שמאל אני רואה פחות טוב מעין ימין; מילים מרוחקות נראות יותר מטושטשות. שמתי לב לזה רק בגלל שיחה על ראייה ובדיקה עצמית, לא היה לי קושי בתפקוד, נהיגה וכו'. האם יש לבצע בדיקת ראיה בכל מקרה כדי לוודא את הענין? אם כן, היכן עלי לבצע בדיקה - רופא עיניים או אופטימטריסט ? תודה רבה!

16/06/2016 | 13:00 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום זיו, כדאי לעבור בדיקת ראייה ולראות במה מדובר. לצורך ביצוע בדיקת ראייה יש לגשת לאופטומטריסט מוסמך, אם ברצונך לגשת לבדיקת בריאות העין לפני כן, יש לגשת לרופא עיניים.(בכל מקרה, ההמלצה היא לעבור אחת לנשה בדיקת עיניים שגרתית אצל רופא עיניים).

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע