חלק מוזר במסגרות שהוזמנו מחו"ל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

25/04/2016 | 20:10 | מאת: רועי

הזמנתי מס' מסגרות למשקפיים מחו"ל ובשניים מהם (המתכת) יש מן צ'ופצ'יקים בצדדים מתחת למוטות שלמען האמת מפריעים בשדה ראייה (מצטער על הבורות, אין לי מושג איך קוראים לזה) הייתי שמח לצרף תמונה אבכל בכל אופן מדובר במן HINGE עם ברגים כמו זה שמתחבר למוטות רק שהם נמצאים מתחת למוטות וממש בצידי העדשה. השאלה שלי האם זה יורד בזמן שמחליפים את העדשות? בחיים לא נתקלתי במשהו כזה במשקפיים.

27/04/2016 | 21:33 | מאת: אורה אבזבקייב

רועי שלום, מהתיאור שלך לא מובן למה הכוונה. ממליצה לגשת עם המסגרות לאופטיקה בסביבת מגוריך ולברר במה מדובר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע