רוצה לקנות עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/04/2016 | 14:12 | מאת: מור

שלום, התחלתי להרכיב משקפיים לפני כשנה וחצי, ואני רוצה לעבור לעדשות מגע. הלכתי לאופטימטריסט כדי לבדוק את המספר של המשקפיים שלי כי אבא שלי רצה להזמין לי מהאינטרנט עדשות מגע, האופטימטריסט לקח את המשקפיים שלי ובדק מה המספר בכל עין וצילינדר. עין ימין : -3.00 . עין שמאל : -2.00 עם צילינדר -0.5×165. באתרי האינטרנט באנגלית מופיעים פונקציות שצריך להזין עם קיצורי אותיות שאני לא מבין כמו BC,DIA וQTY. אשמח לקבל הסבר על כל אחד מאלה ואם יש עצה לרכישת העדשות באינטרנט.

23/04/2016 | 15:49 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום מור, לצורך רכישת עדשות מגע יש לעבור בדיקת התאמה לעדשות מגע אצל אופטומטריסט. במידה ונמצאת מתאים להרכבת עדשות מגע, תוכל להרכיב עדשות לפי הפרמטרים שיקבע האופטומטריסט. DIA- קוטר העדשה BC- קימור העדשה QTY- כמות

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע