חדות ראייה בבדיקה עיניים עין שמאל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/03/2016 | 09:07 | מאת: יוסי

שלום מבקש לשאול לאחרונה בבדיקת עיניים חדות עין ימין 6\6.6 עין שמאל C P H 6\7.5 האם תוצאה כזו יש מקום לשיפור אוו שבכלל אין צורך כי זה לא משמעותי מה היא המלצה יש לציין שאני בעבר ועד היום לא מרכיב מישקפיים גיל 62 תודה

11/03/2016 | 17:46 | מאת: יוסי

שלום לך ליתר דיוק בעין שמאל בנוסף רשום חדות ראייה 6\10 שלום ותודה לכם

20/03/2016 | 14:44 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום יוסי, יש פער קטן בחדות הראיה בין עין ימין לשמאל. ככל הנראה יש אפשרות לשפר את חדות הראיה בעין שמאל עם משקפים.הצורך בשיפור החדות תלוי בהרגשתך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע