שאלה בנוגע לממספר עדשות המשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/02/2016 | 17:59 | מאת: מור

היי, אשמח לעזרה. אני מעוניינת להזמין משקפי ראייה באינטרנט עם עדשה לפי המספר שלי. באינטרנט הם מבקשים את הפרטים הבאים לכל עין: : sphere :cylinder :Axis :Pupillary Distance אני לא ממש מבינה מה זה כל אחד מהם, מלבד הצילינדר. הפרטים שיש בידי הם אלה: עין ימין: -1.75, צילינדר: -1.25 עין שמאל: -2.5, צילינדר: -0.75 תודה רבה מראש! מור

23/02/2016 | 21:18 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום מור, מתוך הנתונים הקיימים אצלך חסרה הזוית (axis) של הצילינדר בכל עין ומרחק האישונים שלך (pupillary distance). לפי הנתונים שהצגת: בעין ימין: 1.25- sphere -1.75, cylinder בעין שמאל: 0.75- sphere -2.50, cylinder

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע