בעית ראיה במשקפים החדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

04/02/2016 | 00:21 | מאת: ערן

היי נשברו לי המשקפיים ופניתי לחנות למשקפיים והוחלט לאחר בדיקה להשאיר באותו מספר.. לאחר שקיבלתי את המשקפיים החדשים ,לאחר מספר ימים לא הצלחתי להשתמש במשקפיים והסרתי אותם.. בחנות אמרו לי שהכול תקין מדובר באותו מספר ולא רואים שום בעיה אבל בכול זאת החליפו לי את העדשות והדבר לא עזר.. האם יכולת להיות שוני בין המשקפים הישנות לחדשות ? איך זה שיש שוני למרות שהמספר נשאר זהה ובדקו עשרות פעמיים במכשיר שלהם ולא היה חריגה כלשהי ...? האם יש לכן הסבר לתופעה ?

07/02/2016 | 15:39 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום ערן, יכול להיות שבבדיקת ה PD (המרחק בין האישונים) היה אי דיוק כאשר החליפו לך את המשקפים, ככל שהמספר במשקפים גבוה יותר אי הדיוק ב PD יגרום לאי נוחות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע