עדשה מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/01/2016 | 11:31 | מאת: ח

שלום, יש לי מספר עם צילנדר גבוה מאוד של 11.75+ האם יש אפשרות בעדשת מגע במספר כזה גדול שיהיה גם לרחוק וגם לקרוב. האם יש אפשרות במספרים כאלו גדולים לעדשה יומית או חודשית? מה טווח המחירים - אני יודעת שהכל תלוי כל מקרה לגופו, אבל חשוב לי לדעת עד כמה גבוה זה יכול להגיע שלא יעבדו עלי?תודה רבה

17/01/2016 | 22:09 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, שאלת על רחוק וקרוב בעדשות מגע, האם התכוונת לעדשות מגע מולטיפוקליות?

18/01/2016 | 08:30 | מאת: ח

שלום, יש לי מספר עם צילנדר גבוה מאוד של 11.75+ האם יש אפשרות בעדשת מגע מולטיפוקול או סוג עדשה אחרת במספר כזה גדול שיהיה גם לרחוק וגם לקרוב. האם יש אפשרות במספרים כאלו גדולים לעדשה יומית או חודשית? מה טווח המחירים - אני יודעת שהכל תלוי כל מקרה לגופו, אבל חשוב לי לדעת עד כמה גבוה זה יכול להגיע שלא יעבדו עלי?תודה רבה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע