בעייה של נימים אדומים בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

09/12/2015 | 19:24 | מאת: דודו

אני הרכבתי עדשות מגע במשך חצי שנה והפסקתי בגלל שהיו לי דלקות בעצת רופאי עיניים הפסקתי 5 וחצי חודשים ועכשיו קניתי עדשות סיליקון הידורגל יומיות והשאלה שלי בעינים שלי יש מלא נימים אדומים האם אני יכול לשים עליהם את העדשות או שזה מסוכן הנימים לא עוברים כבר חמישה חודשים מאז שהפסקתי אם העדשות וגם לאחר טיפול שניתן על ידי רופא עינים עם מלא סוגי טיפות עינים השאלה שלי אם אני יכול לשים עליהם את העדשות על הנימים האדומים או שזה מסוכן תודה על העזרה

09/12/2015 | 21:57 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום דודו, לפני תחילת השימוש בעדשות המגע אני ממליצה לגשת לייעוץ ובדיקה אצל רופא עיניים או אופטומטריסט מוסמך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע