עדשות שקניתי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

18/11/2015 | 19:21 | מאת: אלמוני

ערב טוב , אני שילמתי מראש וביקשתי לרכוש זוג עדשות דקות 1.74 של חברות hoya , כאשר קיבלתי את העדשות ראיתי שהחזירו לי את העדשות הישנות בתוך מעטפה של עדשות שלפי המספר והצילינדר הם אינם שלי וגם רשום על המעטפה סגם וחברה אחרת שלא אני הזמנתי , בחשבונית מס קבלה לא רשום איזו חברה וכאשר התעקשתי המוכרת רשמה בכתב ידה עדשות של חברת סגם עם אחריות של שנה בכתב יד , התקשרתי לחברת סגם והם לא מוכנים למסור מידע מאיזו חברה בנויות העדשות שקיבלתי כי אני לא שילמתי להם הם אמרו לי שאפנה לחנות , פניתי לחנות אבל לא נתנו לי כל הוכחה שאכן העדשות הן של חברת hoya תוצרת חוץ יפן כי שהזמנתי , השאלה שלי היא איזה מסמך החנות אמורה להראות לי כדי שתהיה לי הוכחה מאיזו חברה עשויות העדשות שלי ? ואם לא יראו לי הוכחות מה עלי לעשות כנגד החנות אני שילמתי סך של 1800 שקל במזומן מראש ....

23/11/2015 | 21:42 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום רב, חברת סגם הינה הנציגה של חברת HOYA בארץ. לגבי שאלתך השנייה, לכל חנות יש נהלים משלה, לכן כדאי לך לפנות שוב לחנות ממנה רכשת את העדשות לברור נוסף.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע