שמירה על עדשות לא בשימוש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

13/10/2015 | 08:59 | מאת: א

שלום, ישלי זוג עדשות מגע חודשיות שהשתמשתי בהן כ 17 ימים. מהיום אני צריך להשתמש בטיפות למשך חודש ולא להרכיב את העדשות. כל כמה ימים צריך להחליף את התמיסה של העדשות במחסנית כדי שאוכל להשתמש בהן לעוד 13 ימים בהמשך?

13/10/2015 | 21:54 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, משאלתך אני מבינה כי העדשות הורכבו במשך כשבועיים וכעת יש צורך בהפסקת הרכבת העדשות במשך חודש. עדשות מגע חודשיות מיועדות לשימוש אך ורק לחודש מיום פתיחתן. לכן אפילו אם הורכבו רק פעם אחת, לאחר חודש מיום פתיחתן אסור להשתמש בהן עוד ויש לזרוק אותן. לפי כך, לאחר סיום הטיפול הרפואי, השתמש בזוג עדשות חדש.

14/10/2015 | 10:02 | מאת: א

אוקי הבנתי שלאחר חודש עליי לזרוק אותן אך עד לסיום החודש אם אני רוצה עדיין לשמור עליהן בתמיסה אז כל כמה ימים להחליף את התמיסה?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע