בדיקת ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

27/07/2015 | 07:53 | מאת: חני

שלום רב , בתי בת 12 בבדיקת ראייה שבצענו לה יש ממצאים אלו בעין ימין DISTANCE C.C 6/12 בעין שמאל אותה בדיקה 6/10 הילדה מרכיבה משקפיים מזה שנה. נשלחנו לבדיקה נוספת,האבחנה היא ASTIGMATISM ,מה זה אומר? אשמח לתשובה. תודה

03/08/2015 | 14:26 | מאת: זויה גוזמן

שלום רב! הבדיקה בעצם אומרת שיש שינוי במספר במשקפים. אסטיגמציה זאת תופעה שכיחה באופטומטריה, נובעת בדכ מצורת קרנית בעין, יש לתקן אותה עי התאמת עדשות מתאימות במשקפים. תגשו ליעוץ אצל אופטומטריסט מוסמך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע