משקפי שמש אופטים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/04/2015 | 10:31 | מאת: רחל

שלום אני לקוית ראיה atrophy optic ומעוניינת לרכוש משקפי שמש אופטים כשצד פנימי של עדשות שקופות,האם משקפים אלה ימנעו סינוורים והשתקפויות? תודה על תשובה

03/05/2015 | 20:05 | מאת: סטפני ישראלי

רחל שלום, ב optic atrophy, יותר סובלים מסינוור, לכן את צריכה עדשות שמש מיוחדות עם מפחית סינוור, מה שגם ישפר לך את איכות הראייה. קיימים מסנני קרינה בעלי אורכי גל שונים, ומתאימים אותם לפי מחלת העיניים הספציפית. לכל מסננן קיים גם גוון ייחודי. כשתיגשי לאופטומטריסט שלך, הוא כבר ידע מה להזמין לך בהתאם לבעייה שלך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע