עדשות סקלרליות ליובש קשה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

25/04/2015 | 05:27 | מאת: חנה

אני סובלת מסיוגרן ואחד מרופאי העיניים הזכיר שימוש בעדשות מגע סקלרליות לטיפל ביובש הקשה. שאלתי היא האם עדשות מגע למטרה זאת יכולות להיות בעיניים יום שלם או שיש להוציא אותם כל כמה שעות. האם קיימים סוגים שונים למטרה זאת ומה ההבדל ביניהם ואיזה נחשבים לחדישים ביותר. תודה חנה

03/05/2015 | 20:26 | מאת: סטפני ישראלי

חנה שלום, אכן עדשות מגע סקלרליות יכולות להקל על יובש בעינים. רק לאחר בדיקת התאמה של עדשות מגע אצל אופטומטריסט מוסמך יהיה ניתן לקבוע ולייץ לך מה את צריכה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע