משקפיים +2 לרחוק

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/04/2015 | 09:36 | מאת: סיון

שלום רב, אני סובלת מבעייה שחוזרת על עצמה לעיתים קרובות . לעיתים בשעות הערב קורה מצב בו אני מאבדת את היכולת לפקס את הראייה שלי, הנ"ל נמשך למספר בודד של שעות ולאחר מכן זה מסתדר ואני חזורת לראות כרגיל. לאחרונה , התופעה הזאת חוזרת כל יום. הלכתי לבדיקות רבות בנושא , מבדיקה של נירואופוטולמולוג נאמר כי מדובר בפזילה סמויה והמליץ לנסות משקפיים +2 לרחוק ו- +1 לקרוב. אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין המשקפיים? האם אני צריכה לרכוש שני זוגות? היכן רוכשים את הנ"ל ? והכי חשוב - האם משקפיים אלו מהוות פתרון לבעיה שלי? תודה רבה ויום נעים.

12/04/2015 | 19:32 | מאת: זויה גוזמן

שלום רב, ממליצה לפנות לאופטומטריסט מוסמך באיזור מגורייך להתייעצות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע