ניקוי עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/03/2015 | 18:51 | מאת: חני

שלום לאחרונה רכשתי משקפי קריאה עם ציפויים אבל תוך כדי שימוש בהם ראיתי פחות ברור ועיניים אדומות לאחר קריאה ממושכת,האם הציפויים גורמים לעדשות פחות צלולות ושקופות?השתשמשתי בסבון ומים לא עזר תודה על עזרה

29/03/2015 | 20:09 | מאת: סטפני ישראלי

חני שלום, ציפוי אנטי רפלקס גורם לראיה צלולה יותר,אך הציפוי שומני ומתלכלך מהר. אבל, עדיין תקבלי ראייה יותר נקייה דרך עדשות עם ציפוי אנטי רפלקס. אם בזמן קריאה, את מרגישה שאת רואה פחות ברור, צריך לבדוק למה. האם זה נובע מהמרשם, מעיניים יבשות או מבעיית מיקוד.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע