האם כדאי לבחור במקפיים "ללא מסגרת " בעדשות אינדקס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/02/2015 | 20:40 | מאת: טום

שלום , אני מעוניין לרכוש משקפיים חדשות . המספר שלי הוא בסביבות -6 בשתי העיניים , בעין אחת צלינדר 0.50 בשניה צלינדר 1.25. אני מעונין במשקפיים דקות ככל האפשר לכן אני החלטתי לקנות משקפים באינדקס 1.74. אני מעונין במשקפיים " ללא מסגרת " (רק עם מוטות ) בחנות אמרו לי שבמצב זה המשקפיים הם מעט יותר שבירות , אולם שזה לא שיקול שצריך להטריד אותי כי כל עוד אדע לשמור עליהם זה יהיה בסדר . מניסיונכם האם באמת כדאי לבצע מהלך זה לקנות עדשות באינדקס 1.74 במסגרת מהסוג הזה ? זאת שאלה חשובה משום שמדובר במשקפיים יקרות שעולות הרבה כסף , איני רוצה שהם ישברו/ישרטו תוך זמן קצר . בתודה , טום

02/03/2015 | 16:54 | מאת: טום

?

02/03/2015 | 18:31 | מאת: סטפני ישראלי

טום שלום, אין בעיה לעשות עדשות 1.74 במסגרת ברגים. אתה רק צריך לוודא שנותנים לך אחריות שבר על העדשות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע