תיקון שריטות במסגרת המשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

17/02/2015 | 23:02 | מאת: ענת

לפני כחודשיים רכשתי משקפי ראייה בעלות מסגרת פלסטיק עבה. על גבי המסגרת נוצרו שריטות רבות והדבר איננו אסתטי. האם ניתן להעלים את השריטות בדרך כלשהיא? או ליצור ציפוי נוסף מעליהן? תודה.

18/02/2015 | 11:29 | מאת: זויה גוזמן

שלום רב! כדאי לך לחזור לחנות שבה רכשת את המשקפיים ןלהראות להם את המסגרת. תשאלי אותם איך הם יכולים לעזור לך במקרה הזה.שיבדקו מה מקורן של השריטות. האם זה קרה כתוצאה משימוש או יש פגם בייצור. במידה והשני נכון , הם אמורים להחליף לך את המסגרת. לא ידוע לי על ציפיים שיכולים להוריד או למנוע שריטות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע