עיניים כואבות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/01/2015 | 10:54 | מאת: שני

שלום, אני סובלת מעיניים כואבות בעיקר לאחר עבודה מול מחשב. הייתי אצל אופטומטריסט הגדלתי נתן לי מספר 2 פלוס למשקפיים, אך זה רק החמיר את המצב . העיניים כואבות ואני מרגישה חוסר נוחות . ולא יכולה לעבוד לאורך זמן מול מחשב. בסוף יום עבודה לעיתים העיניים כואבות שעות לאחר שסיימתי את העבודה מול המחשב. מה יכול לעזור כאן ? תודה

30/01/2015 | 11:39 | מאת: סטפני ישראלי

שני שלום, את צריכה לעשות שוב בדיקת עיניים אצל אופטומטריסט מוסמך, לבדוק אם אין בעייה במספר ואם תהייה צורך לבדוק גם שתפקוד השרירים תקין.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע