החלפת עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/01/2015 | 12:24 | מאת: אורלי

שלום ברשותי משקפי קריאה ואני לא רואה מספיק טוב ואני מעוניינת להחליף בעדשות קרוב ורחוק בעלי פלוס בלבד עם אותה מסגרת של משקפי קריאה שאני רוצה להשאיר,האם זה אפשרי? תודה אורלי

13/01/2015 | 20:11 | מאת: סטפני ישראלי

אורלי שלום, כעיקרון לא אמור להיות בעיה, אך זה תלוי במדיניות החנות. יש מקומות שניתן להחליף רק את העדשות ויש מקומות שמחליפים עדשות רק במסגרת שנקנה אצלם. חשוב גם שתדעי שבד"כ חנויות לא נותנות אחריות על מסגרת שלא נקנה אצלם במידה וקורה משהו בזמן המסגור.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע