ראיית לילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/01/2015 | 17:29 | מאת: מאיר

שלום שמי מאיר אני נוטל קיורטן 40 מ"ג כמעט חודש, לאחר שבועיים של שימוש התחיל לי בעין שמאל דמעות בלילה וגם במהלך היום לאחר יומיים הבחנתי בשעת לילה שאני רואה את ההילה של האור במנורת הרחוב בצורה חדה מאד, מה שאף פעם לא ראיתי לפני(עין ימין נשארה רגיל) האם זה בסדר האם התופעה תחלוף לאחר הפסקת הטיפול?

13/01/2015 | 17:46 | מאת: סטפני ישראלי

מאיר שלום, ידוע לי שתרופה זו גורמת ליובש בעיניים, מה שיכול להסביר את מה שאתה מתאר. בכל זאת, עליך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך, ובמידת הצורך יפנה אותך לרופא עיניים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע