עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

01/01/2015 | 22:54 | מאת: רחל

אני מרכיבה משקפיים מולטיפוקל עם עדשות הכי טובות של שמיר ובכל זאת יש שריטות למרות שאני שומרת על המשקפיים ומנקה אותם עם נייר טואלט רך רק אחרי שטיפה במים. אני עומדת כעת לקנות משקפיים חדשות ומתלבטת אם לבחור את העדשות הטובות ביותר של צייז או רוזנשטוק אך ההבדל במחיר מאד גדול. האם לדעתך המחיר היקר יצדיק את עצמו ולא תהיינה שריטות. תודה

04/01/2015 | 12:43 | מאת: סטפני ישראלי

רחל שלום, היום, כל החברות משווקות עדשות עם ציפוי נגד שריטות, למרות שהמונח אינו מדוייק. מדובר בעצם בציפוי מפחית שריטות. שריטות יכולות להופיע גם בעדשות מחברות טובות, הכל תלוי באופן השימוש במשקפיים. כך שאינו משנה איזה עדשות תבחרי. מומלץ לנקות משקפיים עם מטלית על יבש, או עם טישו רך על רטוב. כמובן שאין להניח את המשקפיים כאשר העדשות נוגעות במשטח כלשהו, אלא לשמור עליהם בנרתיק.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע