משקפי שמש אופטים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

18/12/2014 | 12:13 | מאת: לילך

שלום אניבעלת ליקוי ראיהatropha optic מלידה,וברצוני לשאול האם משקפי שמש אופטים בעלי עדשות פולאוריד מתאימים לי?מה פירוש לעדשות פולאוריד ומה מייחד אותם משאר סוגי עדשות? אשמח לקבל אינפורמציה תודה לילך

20/12/2014 | 21:16 | מאת: סטפני ישראלי

לילך שלום, ב optic atrophy, מומלץ לרכוש עדשות שמש בעלי מסנן קרינה מסויים. מדובר בעדשות יצור, אני יודעת להגיד לך על חברת אסילור שמשווקת מסנני קרינה, ובמקרה שלך את צריכה CPF 511 עדשות פולארויד, הן עדשות מקוטבות אשר מפחיתות באופן משמעותי את הסינוור.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע