עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

17/12/2014 | 20:00 | מאת: דורית

שלום רב, בת 27, משתמשת בעדשות מגע צבע ראיה של חברת פרשלוק מזה שנים רבות. תמיד אני רוכשת 3 זוגות כאשר כל זוג משמש אותי לחודש. את החבילה הראשונה פתחתי ב 20/11 זא עוד 3 ימים אני צריכה לפתוח חדשות. מאחר ואני בשמירת הריון בבית ולא יוצאת, שמתי אותם אולי 4 פעמים בלבד ומאז הם במיים. האם אני יכולה להשתמש בהם יותר מחודש מאחר ולא נעשה בהן שימוש? או לפתוח קופסא חדשה?

20/12/2014 | 21:30 | מאת: סטפני ישראלי

דורית שלום, את לא יכולה להאריך את זמן ההרכבה של העדשות מעבר לחודש. החומרים שעשויים ממנו את העדשה מתחילים להתפרק, מה שפוגע בהעברת החמצן לעין, דבר שמסכן את העין. מה שנובע מכך שגם הנוחות והביצועים של העדשה יורדים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע