אופטמטריסט

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/12/2014 | 14:33 | מאת: שלום

שלום , אני צריכה להעלות את מספר המשקפיים אין לי צילינדר או שום דבר מיוחד. רופא העיניים המליץ לי ללכת לאופטומטריסט שיאבחן את המספר , שאלה האם אופטומטריסט בחנות משקפיים הוא פחות טוב? או עדיף לשלם ובצע בדיקה מקיפה לקביעת המספר, אחרת למה לי לשלם סתם .... תודה

09/12/2014 | 12:10 | מאת: סטפני ישראלי

שלום, אני ממליצה לך לעשות בדיקת ראיה אצל אופטומטריסט שעובד בחנות שבו אתה מעוניין לרכוש את המשקפיים שלך; וזאת על מנת לקבל אחריות על המרשם. מה שחשוב לבדוק הוא האם האופטומטריסט שבודק אותך בעל רישיון לעסוק באופטומטריה ממשרד הבריאות. אופטומטריסט טוב יעשה לך בדיקה מקיפה, ולא משנה איפה הוא עובד.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע