מספר פלוס גבוה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/11/2014 | 22:12 | מאת: נתיב

ניגשתי לאופטיקאי כדי לעשות משקפיי ראייה מספר 13+ הוא המליץ על שמיר אינדקס 1.74 אך כשקיבלתי את המשקפיים העדשות היו של חברת אופטיממיז הוא טען שהן יפניות בדקתי באינטרנט והן ישראליות. שאתי האים חברה זו פחות טובה משמיר ואם יש הבדל באיכות וטיב ייצור העדשות בשתי החברות.

02/12/2014 | 17:06 | מאת: סטפני ישראלי

נתיב שלום, בעדשות חד מוקדיות אין הבדל באיכות העדשות בין חברה לחברה. עדשות OPTIMIZE הם עדשות המשווקות ע"י חברת בדולח בפיתוח תכנולוגיה גרמנית ויפנית.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע