שאלה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/10/2014 | 20:20 | מאת: רעות

שלום רב הנני בת 33 ברקע סובלת מאפסיקלריטיס כרונית וכן חשד לגלאוקומה בנוסף בעברי rd ברשתית בשני העיניים עברתי טיפול לייזר לפני 4 שנים לפני כ 4 חודשיים אובחנתי עי ניורואופטמולוגית עם pion נימצאת במעקב כולל שדה ראיה השאלה מידת המישקפים כול חצי שנה עולה האם זה דורש התייחסות האם קשור לרקע משהו אחר לפנות לרופא עיניים מסוים ואם כן לאיזה תחום ?? תודה

28/10/2014 | 21:06 | מאת: סטפני ישראלי

רותם שלום, אני ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום של רפואת עיניים

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע