ראיה ירודה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/09/2014 | 11:54 | מאת: אביב

שלום אבי בן 85 סובל מראיה ירודה גלאוקומה רטיניטיס פיגמנטוזה וקצת קטרקט רופא הפנה אותו לאופטומטריסט אבל הוא התאכזב בעבר ממשקפיים שלא עזרו לו האם זה רציני האם משקפיים יכולות לפצות על בעיות מהסוג שפירטתי או שמא עדיף להתרגל למצב. תודה

22/10/2014 | 11:26 | מאת: סטפני ישראלי

אביב שלום, אני ממליצה לך לקבוע תור אצל אופטמטריסט המתמחה בראיה ירודה. משקפיים יכולים לעזור במידה מסויימת, תלוי באיזה שלב ההתקדמות של אותם המחלות. בנוסף, חוץ מהתאמת משקפיים, קיימים מספר אביזרים אופטיים שיכולים לעזור לאביך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע