פתרון תחליפי?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

13/08/2014 | 13:51 | מאת: ExtraSi

בת 34, מספר משקפיים 2.5, הייתה מספר שנים עם עדכות רכות במקום משקפיים, התפתחה אדמומיות, 2 רופאי עיניים אמרו את אותו הדבר: בשל השימוש בעדשות התפתחה אלרגיה ויובש בעיניים, אסור להשתמש יותר בעדשות אלא רק במשקפיים. בנוסף, לא מתאימה לניתוח לייזר (על סוגיו השונים). האם יש חידוש/פתרון כלשהו שכן יאפשר להשתמש בעדשות במקום במשקפיים? עדשות קשות אולי? משהו אחר?

18/08/2014 | 19:55 | מאת: סטפני ישראלי

שלום רב, מכיוון שראית שני רופאי עיניים ושניהם המליצו לך להפסיק להרכיב עדשות מגע, אני הייתי ממליצה לך לגשת לרופא עיניים שיראה את מצב העיניים שלך היום. ולפי הממצאים של הבדיקה לבדוק אם ניתן להחליף סוג עדשות (יומיות , חודשיות ) ואם בכלל הרופא ימליץ לחזור לעדשות. למקרים כמו שקרה לך יש היום טיפולים ותכשירים אך זה צריך להתבצע בצמוד לבדיקות רופא מומחה בעניין ובהמלצתו.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע