מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

23/07/2014 | 11:46 | מאת: אסתי

שלום, רכשתי משקפי מולטיפוקל והציפוי משום מה יורד כל הזמן האם זה בגלל מה שאני עושה ? איך אוכל למנוע תופעה זאת כשהמשקפיים יחזרו מתיקון ? בתודה מראש.

27/07/2014 | 13:55 | מאת: סטפני ישראלי

אסתי שלום, חשוב להקפיד לנקות את המשקפיים עם תרסיס המיועד לכך וכמו כן על שימוש במטלית. אין להשאיר את המשקפיים בחום גבוה (כמו בתא הכפפות של הרכב). אין להיכנס לבריכה או לים עם המשקפיים. בנוסף,אחרי כמה שנים של שימוש, הציפוי מתחיל להתקלף גם בשישוש תקין. כמו כן ציפוי עדשות המשקפיים יכול לרדת כתוצאה של פגם ביצור ולכן יש חברות שנותנות אחריות על כך בסוגי עדשות השונים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע