משקפי ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

10/07/2014 | 15:44 | מאת: א.

מצ"ב מידת משקפי ראיה מקרוב של אבי (לקריאת עיתון), במקרה של קושי כלכלי האם ניתן לקנות לו משקפים ששתי העדשות הן במספר 2 והאם כתוב במרשם הנ"ל שהוא זקוק לצילינדרים? תודה R+2.00/-0.50*70 L+1.75

14/07/2014 | 11:59 | מאת: סטפני ישראלי

במשקפיים מוכנים, המספרים שווים וללא צילינדר, מה שאינו מתאים לאבא שלך. בנוסף יש חשיבות למרחק בין אישונים שיהיה מדויק וכאן המרחק הוא סטנדרטי ואינו מתאים לכולם. העדשות בדר"כ מליטוש ירוד וללא ציפוי אנטי רפלקס מה שמקנה ראייה צלולה יותר. אני מאמינה שאם תסתובבו בין חנויות, תוכלו למצאו משקפיים זולים לפי מרשם.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע