מחפש משקפי שמש טובות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

17/06/2014 | 00:20 | מאת: עידו 25

שלום אני בן 25, אחריי ניתוח לייזר, עברתי לעבודה שאני נאלץ לשהות בחום ולהסתנוור הרבה, אשמח לקבל המלצות למשקפי שמש טובות ונוחות שבאמת מגינות על העיניים אך עם זאת לא גורמות לתלות במשקפי השמש, אני ממש לא מבין בעניין מכיוון שמעולם לא השתמשתי במשקפי שמש, הגיע הזמן, תודה לעוזרים

18/06/2014 | 19:22 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, משקפי שמש צריכים לעשות 2 דברים:1.להפחית את כמות האור. 2.לסנן קרינת UV.(חשוב לקנות המקום מוכר). 3.עדשות פולוריד (עדשות מקטבות)- עדשות שמש מקצועיות. 4.עדשות זכוכית.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע