משקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/06/2014 | 11:36 | מאת: גבי

יש לי בעיה מוזרה: לפני כ-8,9 שנים, קניתי משקפי שמש של חברת varnet הצרפתית, ואחרי שימוש של 2-3 ימים, התחילו לי סחרחורות וכאבי ראש, ונאלצתי להחליף אותם למשקפי שמש של rayban, וכול התופעות הללו הפסיקו. אחרי כמה שנים של שימוש, רציתי לקנות משקפי שמש חדשים, prince, police ן-raybam, וכול זוג שקניתי, וקניתי כ-10 זוגות משקפיים, חזרו ועשו לי את התופעות של כאבי ראש וסחרחורות, ורק עם משקפי ה-rayban הישנים התופעות לא מתרחשות. ראוי לציין, שלפני כשנתיים (אני בן כמעט 48) התחלתי עם משקפי קריאה מספר 1, ובבדיקה שעשיתי לפני כשבוע, המספר גדל ל-1.5. ראוי לציין שהראיה למרחק נותרה 6:6 כפי שהייתה כשהתחלתי להרכיב משקפי קריאה. שאלתי את האופטומטריסטית מה יכול לגרום לזה, ולא היה לה הסבר, וגם אמרה שלא מבינה מה יכול לגרום לכל זה. האמת אני לא יודע מה לעשות, משקפי השמש הולכים ונגמרים לי (המסגרת נאכלת ונסדקת) ועוד מעט לא יהיו טובים יותר. אני מוכרח לציין שיש לי עניים כחולות ומגיל מאד צעיר התחלתי עם משקפי שמש, והיום אני לא יכול בלי. מה יכול לגרום לתופעות האלה ומה אפשר לעשות?

18/06/2014 | 19:14 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, תנסה להזמין בדיוק את אותו הדגם שטוב לך איתו שים לב לפרטים הבאים:זכוכית\פלסטיק,עדשת פולורויד,קמורה .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע