התייעצות לגבי סוג עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

14/05/2014 | 17:26 | מאת: א

שלום, אני משתמש בד"כ בעדשות שאני קונה אצל האופטומטריסט שלי מסוג: star aqua - disposable contact lenses, silicone hydrogel B.C 8.60 DIA 14.00 (משווק עי חברת סופלקס). העדשות האלה יקרות (2 חפיסות לחצי שנה כ- 500 ש"ח). הלכתי עם הקופסה של העדשות שלי לרשת אופטיקה הלפרין והם הציעו לי עדשות שהם מחזיקים אצלם מסוג: פלטינום פרימיום (גם כן סיליקון הידרוג'ל) והקימורים הם: 8.6 ו- 14.2 (לא 14.0). המחיר שהציעו לי לחצי שנה: 326 ש"ח. רציתי להתייעץ מה ידוע לך (מנהל הפורום) על העדשות האלה של רשת הלפרין ואם הן מסוג טוב מספיק ???

15/05/2014 | 16:07 | מאת: דודי בן דוד

לא מכיר. מומלץ עדשות מסוג סיליקון הידרוג'ל וכתמיסה- מומלץ מי חמצן.

15/05/2014 | 16:58 | מאת: א

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע