שאלה לגבי מספר במשקפיים ולידה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

09/05/2014 | 10:25 | מאת: מוריה

שלום רב אני אמורה ללדת בעוד כחודש. בזמן האחרון אני מרגישה שהראייה שלי ממש לא טובה (זה מפריע לי בנהיגה וכד'). אני עם עדשות קשות כבר כמה שנים. יכול להיות שעלה לי המספר, אולי העדשות כבר התיישנו ואולי יש בעיה אחרת. אני פשוט מהססת ללכת לרופא עיניים, כי הבנתי שהמספר עלול לעלות בגלל הלידה. האם כדאי לי לחכות לאחר הלידה ורק אז לפנות לרופא? או לעשות משהו אחר? תודה רבה.

11/05/2014 | 12:12 | מאת: דודי בן דוד

שלום . את צריכה לגשת לאופטומטריסט מורשה לבדיקת ראייה ועדכון מספר,אין קשר בין עלייה במספר ללידה והריון.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע