רכשתי משקפיים ואיני מרוצה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

24/04/2014 | 19:54 | מאת: שראלה

שלום רב רכשתי משקפיים המספר שלי גבוה 11- ואני לא מרוצה מהמסגרת. היא כבדה ומכבידה עליי,וגם לא מחמיאה לי לפנים. שילמתי הרבה ואני לא יודעת מה לעשות. אני שנים עם עדשות מגע ומשקפי ראיה מילדות. מה אוכל לעשות?האם אפשר לקחת מסגרת אחרת ולהתאים את העדשות שיש לי? בבקשה אני ממש בדיכאון וחוששת ללכת לחנות. בכבוד רב בתודה מראש שראלה אני בגילאי 50+

28/04/2014 | 17:33 | מאת: דודי בן דוד

שלום. אני ממליץ לך לגשת לחנות שנרכשו המשקפיים ,ולהציג בפניהם את הבעיות ואני רוצה להאמין שיעשו הכול שתצאי מרוצה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע