טישטוש ראיה בא והולך

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/02/2014 | 18:53 | מאת: דנה

שלום! מזה כמה חודשים אני מרגישה שאני רואה כפול (הכוונה שאני רואה את האובייקט כאילו עם צל/אחד מעל השני) כל פעם בעין אחרת. בבדיקות הראיה שעשיתי אצל רופאה אכן פעם אחת הראיה היתה 6/10 ו 6/12 , פעם אחת 6/6 ו 6/6 ופעם אחת 6/6 ו 6/8.5 , בהפרש של כמה שבועות. פעם עין שמאל הטובה יותר ופעם ימין. בבדיקת קרנית שעשו לי נמצא שאין קרטוקונוס אבל יש צילינדר קל. שלחו אותי לאופטומטריסט להתאמת משקפיים שאמר שיש בימין צילינדר של 0.5 ובשמאל 0.75, אך אני מוטרדת מכך שכל יום הראייה משתנה ותוהה איך זה ישפיע על השימוש במשקפיים אשמח לחוות דעתכם תודה רבה!! דנה

20/02/2014 | 21:08 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, האם נשלל יובש ע"י הרופאה?

20/02/2014 | 23:06 | מאת: דנה

תודה על תגובתך המהירה. הרופאה אכן אמרה לי שיש מעט יובש, וגם הפרשה לחמית קלה. האם היובש יכול להשפיע עד כדי כך על הראיה?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע