עדשה מיני סקלרלית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/01/2014 | 15:17 | מאת: חגי

שלום רב יש לי קרטוקונוס מתקדם מאוד ומרכיב מיני סקלרלית העדשה מחזיקה בעין כ 4-5 שעות לאחר שאני מוציא אותה, ממלא בחומר ומחזיר העין מתחילה לכאוב מאוד ולדמוע. ככה אני מושך בכוח עוד כ 2-3 שעות ואז מוריד עד הבוקר למחרת. אם אוריד את העדשה לאחר 4 שעות שימוש - מנוחה למשך 5 שעות.....אוכל להרכיב שוב ל 2 שעות . האם ככה זה המצב? או שלחפש עדשה מיני סקלרלית אחרת שתיתן אולי יותר נוחות?

08/01/2014 | 20:00 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, איני יכול לתת לך תשובה מדוייקת מכיוון שלא בדקתי אותך,זה תלוי במצב הקרנית שלך ,בסוג העדשה ,בהתאמה. לכן גש לאופטומטריסט שביצע את ההתאמה ותציג בפניו את טענותיך. בהצלחה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע