משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

01/01/2014 | 18:16 | מאת: מנחם

לאחר תלונה אצל רופא עיניים כי איני רואה היטב מקרוב, אני נוטל טיפות להורדת הלחץ בעיניים. כמו כן, נשלחתי לאופטומטריסט וקיבלתי 2 זוגות משקפיים לראיה מקרוב ומרחוק. מרחוק תמיד ראיתי היטב, אבל במשקפיים החדשים לראיה מרחוק, אני מרגיש מאוד לא נוח בכל הראש. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במשקפיים רק בנהיגה ולא משך כל היום? האופטומטריסט אמר לי כי לוקח בערך שבוע להתרגל אליהם, אבל זה לא קורא אצלי. האם תמליץ לבקורת אצל אופטומטריסט נוסף?

02/01/2014 | 20:42 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, בהחלט כן,אני ממליץ לך לגשת לחוות דעת נוספת.

03/01/2014 | 18:16 | מאת: אופטומטריסט

דבר ראשון , כדאי לחזור לאופטומטריסט שבדק וביצע את המשקפיים לבדיקה חוזרת,רק אם הוא לא ימצא לך פתרון מספק פנה לחוות דעת שניה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע