בתי בת ה-14 מתלוננת על ראיה מטושטשת בעין שמאל.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

21/11/2013 | 22:17 | מאת: יהודית

היינו אצל רופא עיניים שעשה לה בדיקה ואמר, שבעין אחת הראיה היא 6:6 ובעין השנייה כמעט 6:6 (כלומר נדרש מספר מאוד נמוך למשקפיים, פחות מ-0.25). הוא אמר שכיוון שכך המצב, אין צורך כרגע במשקפיים ולכן הוא מציע לחכות ולהיות במעקב. בתי מתלוננת שהדבר מפריע לה בתפקוד בבית הספר. האם מצב זה נקרא עין עצלה? האם ישנה אפשרות לטיפול במצב ללא משקפיים, והאם ניתן לשים משקפיים עם מספר רק בעין אחת?

22/11/2013 | 13:55 | מאת: דודי בן דוד

שלום. ברגע שהילדה מתלוננת על ראייה מטושטשת ,ההמלצה היא לעשות משקפי ראייה .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע