זווית של משקפי ראייה חדשות.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/11/2013 | 18:36 | מאת: משה

לאחרונה רכשתי משקפי ראייה חדשות עם אותם מספרים בשתי העיניים אבל אני לא רואה אותו דבר כמו במשקפיים הישנות (שאיתי 4 שנים) שמתי לב שבמשקפי ראייה החדשות המסגרת ממש ישרה (העדשות לא) לעומת המסגרת שיש לי עכשיו שקצת קעורה וגם העדשות. האם יש בזה בעיה? או שזה רק עניין של הרגל. נ.ב. ראוי לציון שבדקתי את העדשות והם אותו מספר כמו הישנות. תודה, משה

07/11/2013 | 21:32 | מאת: דודי בן דוד

שלום משה, ב 3-4 ימים הראשונים בגלל ההבדל בין המסגרות יכולים להיות תופעות לוואי קלות של סחרור קל,רצפה עקומה ,תרכיב רק את החדשות בימים אלו, ואחרי תקופה זו אתה כבר צריך לראות ולהרגיש טוב,אם עדיין יש בעיה אתה צריך לחזור לאופטומטריסט שלך ולהציג בפניו את הבעיה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע