משפים למשחק טניס למי שמרכיב משקפי מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

21/10/2013 | 12:53 | מאת: אבישי

אני מרכיב משקפי מולטיפוקל. בזמן משחק טניס אני מסיר את המשקפיים ועד לאחרונה הסתדרתי בלי. לאחרונה אני מרגיש וחבריי למשחק מעירים לי על תגובה מאוד מאוחרת שלי לכדור. אני מודה שאני רואה את הכדור די ברגע האחרון. ניסיתי את המולטיפוקל ולא נוח לי. מה יכול להיות הפיתרון לכך?

24/10/2013 | 14:37 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, קשה לי לענות לך על שאלה זו מכיוון שלא בדקתי אותך,לכן אני ממליץ לך לגשת לבדיקת ראייה מורחבת אצל אופטומטריסט מורשה ולאחר הבדיקה הוא יחליט על הפתרון הטוב ביותר עבורך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע