עדשות מגע וצילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/10/2013 | 19:44 | מאת: גבריאל

שלום, אני משתמש בעדשות מגע דו שבועיות של ג'ונסון לאחרונה עשיתי בדיקת ראייה ויצא לי בעין אחת צילינדר מינוס אחד (-1) הבעיה היא שצילינדר קופץ בחצי מספר כלומר אין מינוס אחד רק -0.75 או -1.25 אני רוצה להזמין באינטרנט - מה עושים ? תודה

13/10/2013 | 20:57 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אני ממליץ לגשת לבדיקת ראייה אצל אופטומטריסט מורשה להתאמת עדשות המגע שבו ביו היתר הוא יחליט על המספר ,יבדוק את בריאות העין ויבצע טופוגרפיה של הקרנית.ותגיע אליו לביקורות תקופתיות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע