משקפי ראייה לילד בן 3

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/09/2013 | 07:50 | מאת: לירון

שלום רב! בני בן שלוש עבר בדיקת עיניים אצל 3 רופאים שונים,הממצאים היו מעט שונים,בסופו של דבר קיבלנו מרשם למשקפים והמספרים הם עין ימין 0.25 וצילינדר 3.5,עין שמאל 0.25 וצילינדר 2.25 והילד התחיל להרכיב,הבעיה היא שאני איננה שלמה עם הרכבת המשקפיים משום שחוות הדעת של הרופאים הייתה שונה חוץ מההסכמה שיש צילינדר...מה הייתם ממליצים??ללכת לעוד רופא?האם הילד צריך להתרגל למשקפיים?ומה המשמעות של צילינדר בכלל?? אודה לתשובתכם אמא מבולבלת...

03/10/2013 | 09:01 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, בגיל צעיר הילד יתרגל בקלות למשקפיים,צילינדר מצביע על כך שהעין לא עגולה כמו כדור אלא כמו אליפסה ויש כוחות שונים בעין.אופטומטריה אינו מדע מדוייק ויכול להיות הבדלים בין בדיקות שונות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע