עדשות מגע קשות או רכות?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/08/2013 | 13:20 | מאת: autk

שלום, יש לי מספר -4.50 בערך בשתי העיניים עם צילינדר נמוך. רוב הזמן אני משתמש במשקפיים, אך בערך פעמיים-שלוש בשבוע אני מרכיב עדשות יומיות, ואני לא יכול להרכיב אותן ליותר מכמה שעות כיוון שהן מייבשות לי את העיניים. רציתי לשאול האם עדשות קשות יתאימו לי יותר, מבחינת יובש העין ומבחינת אופי השימוש (מספר פעמים בשבוע). תודה

09/08/2013 | 10:04 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, קשה לי לענות לך תשובה מדוייקת מכיוון שלא בדקתי אותך.גש לאופטומטריסט שלך לבדיקה של בריאות העין וטופוגרפיה של הקרנית ולפי תוצאות הבדיקה האופטומטריסט יחליט איזה סוג עדשה המתאימה ביותר עבורך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע