בדיקת עיניים למשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

24/07/2013 | 02:26 | מאת: טלי

שלום , בבדיקת ראייה מצאה רק מספר לרחוק , ללא צילינדר. אך במשקפי ראייה קודמים היה חצי או רבע צילינדר. מה זה אומר שהיה וכעת אין? אני רוצה לעשות עוד משקפי שמש אופטיות , כדאי לעשות שוב בדיקת ראייה ? אך עדיף שיהיה אותו מספר כמו משקפי הראייה, מה כדאי לעשות?

24/07/2013 | 15:07 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אופטומטריה זה לא מדע מדוייק לכן יש אפשרות שב-2 בדיקות שונות יימצאו תוצאות מעט שונות , כמו כן מלבד המספר יש את השיקול המקצועי של האופטומטריסט המטפל. מומלץ שהמספר במשקפי הראייה והשמש יהיה זהה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע