משקפי שמש אופטיות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

01/07/2013 | 12:15 | מאת: אדוה

היי, אני בחורה עם בעיות עיניים מולדות אנאירידיה ולכן סובלת מסינוור רב, עכשיו אפילו יותר כי יש לי קטרקט. לכן משקפי שמש אופטיות כבר לא כהות לי מספיק ונאלצת לשים את הפולורואיד שמרכיבים מעל המשקפי שמש הרגילות! אחד זה עוזר לי ומצד שני מקשה ומוריד יותר את חדות הראייה. בחנות אופטיקה אמר לי כי אם יעשה לי עדשה מעט עבה יותר אז ניתן יהיה להגיע לרמת כהות נוספת במעט ואולי לא אצטרך את הפולורואיד מעל ... בחנות אחרת אמרו לי שזה ממש לא ישנה כלום..שאלתי היא האם כשעושים עדשת שמש עבה יותר ניתן להגיע לרמת כהות נוספת?תודה 1

03/07/2013 | 21:35 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אם את סובלת מסינוור יתר,הייתי ממליץ על הרכבת משקפים מסננות קרינה ,הם יכולים לשפר משמעותית את אורך חיייך ,ולהקל בתפקוד היומיומי ע"י הפחתת הסנוור והגברת הקונטרסט . להתאמה של מסננן קרינה גשי לאופטומטריסט מוסמך להתאמה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע