עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/06/2013 | 12:48 | מאת: אני

שלום, יש לי עדשות מגע דו שבועיות, פתחתי חבילה חדשה, שמתי פעם או פעמיים ואז שמתי בקופסה עם תמיסה, האם אוכל להשתשמש באותם עדשות עוד חודש?

03/07/2013 | 21:27 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, את צריכה לגשת לאופטומטריסט שיבדוק אותך עם עדשות המגע בעין ,ולפי זה הוא יחליט אם העדשות במקרה שלך יכולות להחזיק ליותר זמן משבועיים. חשוב להקפיד להחליף תמיסה כל 48 שעות במידה ואת לא מרכיבה את העדשות.

05/07/2013 | 17:00 | מאת: שמואל

עדשות מגע דו שבועיות מיועדות להרכבה בדיוק כול שבועיים,אם אינך משתמשת העדשות בתדירות גבוהה יותר כדאי ויותר בריא להרכיב עדשות מגע יומיות. צריך להפנים חיסכון בהחלפת היא גם חיסכון בבריאות העין .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע