כאבי ראש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

17/06/2013 | 18:03 | מאת: יפית

שלום, לפני כחצי שנה ביצעתי בדיקת ראיה אצל רופא עיניים והוא שלל את הצורך במשקפיים. היום אני בתקופת בחינות ונאלצת לקרוא הרבה אך חייבת כל הזמן לעשות הפסקות מכאבי עיניים וראש (כמו לחץ בכל האיזור) האם יתכן שאני כן צריכה משקפיים ואיפה נכון לבצע בדיקת ראיה אצל רופא או אופטימטריסט? אודה לתשובתך

17/06/2013 | 18:43 | מאת: עדי

קרה לי את אותו סיפור הרופאה אמרה שהראייה 6-6 אז הזנחתי ת זה לאיזה חצי שנה ובכל זאת כל הזמן כאב לי הראש לאט לאט עלה לי המספר והיום אני עם משקפיים 1.25 לרחוק .. המלצה שלי אל תזניחי אפילואם המספר קטן מאוד תשימי עד שלא יכאב לך הראש

19/06/2013 | 20:39 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אני ממליץ לגשת לבדיקה אצל אופטומטריסט מורשה שיבצע בדיקת ראייה וכן בדיקות של תפקודי ראייה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע