מה דעתך ?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

02/06/2013 | 21:30 | מאת: ענת

בני , בן 20 . בהיותו פעוט , בעוונותיי, לא הלכתי לבדיקות העיניים בטיפת חלב. בכתה א' בבדיקה העיניים התברר שאינו רואה (כמעט) על עין שמאל ולצערי נאמר לי ש"מאוחר מידי". למרות זאת ניסינו , אך לבסוף הרמנו ידיים. בשנים האחרונות לא הלך לבדיקה. גם לא שיתף פעולה בילדות כשרצינו לטפל , בקיצור מרכיב משקפיים (ז"א לא מרכיב.... אבל ברשותו....) מספר 5,7 בעין העצלה ובעין הבריאה "סתם זכוכית" . היום הייתה לי שיחה עמו, לגבי האחריות שלו על בריאותו ועל ההזנחה של השנים האחרונות ועל כך שלא הולך לבדיקות תקופתיות ושגרתיות על מנת לפחות לשמור על הקיים. מה דעתך?? יש טעם?? במה יכולה להועיל היום בדיקה שגרתית אם בכלל? האם ניתן לעשות משהו? תודה.

04/06/2013 | 14:21 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, ישנו טיפול מיוחד לעין עצלה שנקרא נוירויז'ן .אני ממליץ לגשת לייעוץ נויויז'ו *3122 .

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע