הפרעת ראיה אחרי ניתוח קטארקט

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

31/05/2013 | 10:54 | מאת: מגי

לפני חודשיים עברתי ניתוח קטארקט בעין שמאל, עין ימין עצלה מילדות ואינה עוזרת כלל ראיה.לדברי המנתח הניתוח היצליח,ואכן בעקבות הניתוח הראיה השתפרה כלומר המספרים ירדו גם לראיה וגם לקריאה,אבל קשה לי מאוד,העין השמאלית מפעם לפעם לא יציבה ויש תיקים בלתי נראים שמעוותים את הראיה, בעיקר בקריאה ובהתמקדות מבט ,אני מצליחה לקרוא שתיים שלוש שורות ובא עיוות)האם אפשר לעזור???

04/06/2013 | 14:05 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, לפי התלונה אני מעריך שזו בעיה של יובש האם את משתמשת בדמעות מלאכותיות?

04/06/2013 | 14:25 | מאת: מגי

הרופא הציע לי להישתמשש באיירוניק.לא מרגישה שיפור.אשאל על דמעות מלאכותית?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע